Az oldal BANNERE - ezer köszönet érte Hullócsillagnak :-)

2010. március 14., vasárnap

A történet ismertetése

Íme itt a szintén megígért tartalom ismertetés.

Ismertető:

Bella Swan az arizonai Phoenixből egy Washington állambeli kisvárosba, Forksba költözik a szüleivel. Kénytelen maga mögött hagyni megszokott életét, barátait, a napsütést. Forks az Olimpia-félsziget legcsapadékosabb vidéke. Bella soha sem szerette az esőt, nem tud belenyugodni, hogy kénytelen a napsütötte Phoenixet felcserélni egy állandóan borús, esős vidékre. 
Az új élet kezdése nem zökkenőmentes. Az iskolában nem fogadják szívesen az új lányt. Teljesen ki közösítik maguk közül, nem engedik be jól összeszokott társaságukba. Nap, mint nap egyedül tölti idejét, csak úgy az órák között, mint ebéd közben. Egészen addig míg nem egy gyönyörűen szép, apró kis teremtmény oda nem megy hozzá és szóba nem elegyedik vele.
Alice, Edward kérése ellenére, összebarátkozik Bellával.
Edward és Bella kapcsolata nem indul fényesen. Nem kedveli a lányt, mindig ellenséges vele. Viszont Alice és Bella között szoros barátság szövődik. Így Edward akár akarja, akár nem, Bella, igaz egyelőre csak közvetve, de a Cullen család részévé válik, ami által megszűnik kezdeti magánya. Elkezd tartozni valahova. Ezt Edward nehezen viseli. Szerelmük kialakulásához és beteljesüléséhez hosszú, rögös út vezet.

Remélem tetszeni fog ez az új fajta megközelítési mód és nem olvastatok még hasonlót. Ha még is remélem akkor is olvasni fogjátok majd és elmondjátok véleményeiteket.

0 megjegyzés: